Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Avtomatski Aparat Za Kavo

F11

Avtomatski Aparat Za Kavo Enostavne in elegantne, čiste linije in visokokakovostni zaključni materiali omogočajo, da se dizajn F11 prilega profesionalnemu in domačemu okolju. 7-palčni barvni zaslon na dotik je izredno enostaven za uporabo in intuitiven. F11 je stroj z enim dotikom, kjer lahko za hitro izbiro prilagodite želene pijače. Na voljo sta povečan rezervoar za fižol, rezervoar za vodo in posoda za zemljo Patentirana enota za pivo lahko ponuja espresso pod pritiskom ali navadno kavo brez pritiska, aromo pa zagotavljajo keramična ploščata rezila.

Ime Projekta : F11, Ime oblikovalcev : Nicola Zanetti, Naročnik ime : Dr Coffee.

F11 Avtomatski Aparat Za Kavo

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.