Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pohištvo Za Umivalnike

Eva

Pohištvo Za Umivalnike Navdih oblikovalca je izhajal iz minimalnega dizajna in za njegovo uporabo kot tiho, a osvežujočo funkcijo v prostoru kopalnice. Izhaja iz raziskovanja arhitekturnih oblik in preprostega geometrijskega obsega. Bazen je lahko potencialni element, ki definira različne prostore okoli in hkrati središče točke v prostoru. Je zelo enostaven za uporabo, čist in tudi trpežen. Obstaja več različic, vključno s samostoječo, sedežno klopjo in steno, pa tudi enojnim ali dvojnim umivalnikom. Spremembe barv (RAL barve) bodo pripomogle k vključitvi dizajna v prostor.

Ime Projekta : Eva, Ime oblikovalcev : iñaki leite, Naročnik ime : iñaki leite, architect.

Eva Pohištvo Za Umivalnike

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.