Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ohlajeni Puščavski Voziček

Sweet Kit

Ohlajeni Puščavski Voziček Ta mobilna vitrina za serviranje sladic v restavracijah je bila ustvarjena leta 2016 in je najnovejši kos v seriji K. Dizajn Sweet-Kit izpolnjuje zahteve po eleganci, manevri, volumnu in preglednosti. Mehanizem odpiranja temelji na obroču, ki se vrti okoli akrilnega steklenega diska. Dva oblikovana bukova obroča so vrtenja in tudi ročaji za odpiranje vitrine in premikanje vozička po restavraciji. Te integrirane funkcije pomagajo nastaviti prizorišče storitve in poudariti prikazane izdelke.

Ime Projekta : Sweet Kit, Ime oblikovalcev : Patrick Sarran, Naročnik ime : QUISO SARL.

Sweet Kit Ohlajeni Puščavski Voziček

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.