Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Odpirač Za Pisma

Memento

Odpirač Za Pisma Vsi se začnejo s hvaležnimi. Niz odpirač za pisma, ki odraža poklice: Memento ni le nabor orodij, ampak tudi vrsta predmetov, ki izraža uporabnikovo hvaležnost in občutke. S pomočjo semantike izdelkov in preprostih slik različnih poklicev, oblikovanja in edinstvene načine uporabe vsakega Memento dela uporabniku prinašajo različne srčne izkušnje.

Ime Projekta : Memento, Ime oblikovalcev : Bryan Leung, Naročnik ime : Bryan Leung.

Memento Odpirač Za Pisma

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.