Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Posoda Za Oljke

Oli

Posoda Za Oljke OLI, vizualno minimalističen objekt, je bil zasnovan na podlagi njegove funkcije, ideje o skrivanju jamov, ki izhajajo iz posebne potrebe. Sledila so opažanja različnih situacij, grdota jama in potreba po povečanju lepote oljk. Kot dvostransko embalažo je bil Oli ustvarjen tako, da bi enkrat, ko ga odprete, poudaril faktor presenečenja. Oblikovalca je navdihnila oblika oljke in njena preprostost. Izbira porcelana je povezana z vrednostjo samega materiala in njegovo uporabnostjo.

Ime Projekta : Oli, Ime oblikovalcev : Miguel Pinto Félix, Naročnik ime : MPFXDESIGN.

Oli Posoda Za Oljke

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.