Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalniška Zbirka

Up

Kopalniška Zbirka Kopalniška kolekcija, ki jo je oblikoval Emanuele Pangrazi, prikazuje, kako preprost koncept lahko prinese inovacijo. Začetna ideja je izboljšati udobje, ki rahlo nagiba sedežno površino sanitarije. Ta ideja se je spremenila v glavno oblikovalsko temo in je prisotna v vseh elementih kolekcije. Glavna tema in strogi geometrijski odnosi dajejo kolekciji sodoben slog v skladu z evropskim okusom.

Ime Projekta : Up, Ime oblikovalcev : Emanuele Pangrazi, Naročnik ime : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Kopalniška Zbirka

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.