Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Med

Ecological Journey Gift Box

Med Zasnova darilne škatlice z medom se zgleduje po "ekološkem potovanju" v Šennongjiji z obilnimi divjimi rastlinami in dobrim naravnim ekološkim okoljem. Varovanje lokalnega ekološkega okolja je ustvarjalna tema zasnove. Zasnova sprejme tradicionalno kitajsko umetnost iz papirja in lutkov v senci, ki prikazuje lokalno naravno ekologijo in pet redkih in ogroženih prvovrstnih zaščitenih živali. Na embalažnem materialu se uporablja groba trava in lesni papir, ki predstavlja koncept narave in varstva okolja. Zunanja škatla se lahko uporabi kot izvrstna škatla za shranjevanje za ponovno uporabo.

Ime Projekta : Ecological Journey Gift Box, Ime oblikovalcev : Pufine Advertising, Naročnik ime : Wuhan Little Bee Food Co., Ltd..

Ecological Journey Gift Box Med

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.