Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ura

Ring Watch

Ura Ring Ring predstavlja največjo poenostavitev tradicionalne zapestne ure z odpravo številk in rok v prid obeh obročev. Ta minimalistična zasnova zagotavlja tako čist in preprost videz, ki se odlično ujema s privlačno estetiko ure. Njegova podpisna krona je še vedno učinkovito sredstvo za spreminjanje ure, medtem ko njen skriti e-črnilni zaslon prikazuje živahne barvne pasove z izjemno ločljivostjo, na koncu ohranja analogni vidik in hkrati zagotavlja daljšo življenjsko dobo baterije.

Zapestnica

Fred

Zapestnica Obstaja veliko različnih vrst zapestnic in zapestnic: oblikovalci, zlati, plastični, poceni in dragi… a lepi, kakršni so, so vedno preprosto in samo zapestnice. Fred je nekaj več. Te manšete v svoji preprostosti oživljajo plemenitost starih časov, pa vendar so moderne. Nosite jih lahko tako na gole roke kot na svileni bluzi ali črnem puloverju, osebi, ki jih nosi, pa bodo vedno dodale pridih razreda. Te zapestnice so unikatne, saj prihajajo kot par. So zelo lahke, zaradi česar jih lahko nosite brezhibno. Če jih boste nosili, boste gotovo opazili enega!

Ogrlica In Broška

I Am Hydrogen

Ogrlica In Broška Dizajn se zgleduje po neoplatonski filozofiji makrokozmosa in mikrokozmosa, pri čemer vidimo enake vzorce, reproducirane na vseh nivojih kozmosa. Ogrlica se nanaša na zlato razmerje in zaporedje vlaken z matematično zasnovo, ki posnema vzorce filotaksije, ki jih opažamo v naravi, kot jih vidimo pri sončnicah, marjeticah in različnih drugih rastlinah. Zlati torus predstavlja Vesolje, zavito v tkanino prostora-časa. "Jaz sem vodik" hkrati predstavlja model "Univerzalne konstante oblikovanja" in model samega Vesolja.

Upcycled Nakit

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Nakit Lep, jasen, upcikliran nakit, zasnovan zaradi potrebe po uporabi odpadnega materiala iz proizvodnje Lestenca Claire de Lune. Ta vrstica se je razvila v veliko število zbirk - vse, ki pripovedujejo zgodbe, vse predstavljajo zelo osebne poglede v filozofije oblikovalca. Preglednost je bistven del lastne filozofije oblikovalcev, kar odraža tudi izbira uporabljenega akrila. Poleg uporabljenega zrcalnega akrila, ki sam odseva svetlobo, je material vedno prozoren, barven ali prozoren. CD embalaža krepi koncepte zamenjave.

Prstan

The Empress

Prstan Fantastični lepotni kamen - pirop - že njegovo bistvo prinaša veličino in slovesnost. To je lepota in edinstvenost kamna identificirala podobo, ki je namenjena prihodnji dekoraciji. Oblikovati je bilo treba edinstven okvir za kamen, ki bi ga nosil v zrak. Kamen je bil potegnjen čez kovinsko držalo. Ta formula čutna strast in privlačna sila. Pomembno je bilo držati se klasičnega koncepta, ki podpira sodobno percepcijo nakita.

Broška

The Sunshine

Broška Značilnost tega nakita je, da je tu uporabljen velik kamen kompleksne oblike, ki je nastavljen na neviden (zračni) okvir. Pogled oblikovanja nakita odpira samo kamenje, ki skriva tehnologijo montaže. Sami kamen držijo dve nevsiljivi napeljavi in tanka plošča, obdana z diamanti. Ta plošča je osnova vseh broških nosilnih konstrukcij. Drži in drugi kamen. Celotna kompozicija je bila mogoča po izdelanem glavnem brusnem kamnu.