Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Uv Sterilizator

Sun Waves

Uv Sterilizator SunWaves je sterilizator, ki lahko odstrani mikrobe, plesni, bakterije in viruse v samo 8 sekundah. Zasnovan za razgradnjo bakterijske obremenitve na površinah, kot so skodelice za kavo ali krožniki. SunWaves je bil izumljen z mislijo na stisko v letu COVID-19, da bi vam pomagal uživati v kretnji, kot je varno pitje čaja v kavarni. Uporablja se lahko tako v profesionalnem kot domačem okolju, saj s preprosto kretnjo sterilizira v zelo kratkem času z UV-C svetlobo, ki ima dolgo življenjsko dobo in minimalno vzdrževanje, prav tako pa pomaga zmanjšati količino materiala za enkratno uporabo.

Nagrada

Nagrada

Nagrada Ta zasnova je zasnovana tako, da prispeva k normalizaciji življenja med samoizolacijo in ustvari posebno nagrado za zmagovalce spletnih turnirjev. Zasnova nagrade predstavlja preobrazbo pešake v kraljico kot priznanje igralčevemu napredku v šahu. Nagrada je sestavljena iz dveh ploščatih figur, kraljice in pešake, ki sta vstavljeni ena v drugo zaradi ozkih rež, ki tvorijo eno skodelico. Dizajn nagrade je trpežen zaradi nerjavnega jekla in je priročen za prevoz do zmagovalca po pošti.

Obešalnik

Linap

Obešalnik Ta elegantni obešalnik za oblačila ponuja rešitve za nekatere največje težave – težave pri vstavljanju oblačil z ozkim ovratnikom, težave z obešanjem spodnjega perila in vzdržljivost. Navdih za oblikovanje je prišla iz sponke za papir, ki je neprekinjena in trpežna, do končnega oblikovanja in izbire materiala pa so prispevale rešitve teh težav. Rezultat je odličen izdelek, ki olajša vsakodnevno življenje končnemu uporabniku in tudi lep dodatek butične trgovine.

Zaščita Zaslona Za Mobilne Igre

Game Shield

Zaščita Zaslona Za Mobilne Igre Monifilmov Game Shield je 9H zaščitno steklo iz kaljenega stekla, izdelano za ERA mobilnih naprav 5G. Optimiziran je za intenzivno in dolgotrajno gledanje zaslona z izjemno gladkostjo zaslona le 0,08 mikrometra hrapavosti, ki jo uporabnik lahko povleče in se dotakne z optimalno hitrostjo in natančnostjo, zaradi česar je idealen za mobilne igre in zabavo. Zagotavlja tudi 92,5-odstotno jasnost prepustnosti zaslona z Zero Red Sparkling in drugimi funkcijami za zaščito oči, kot sta Anti Blue Light in Anti-Glare, za dolgotrajno udobje pri gledanju. Game Shield je mogoče izdelati tako za telefone Apple iPhone kot Android.

Tekaške Medalje

Riga marathon 2020

Tekaške Medalje Medalja ob 30. obletnici mednarodne maratonske proge v Rigi ima simbolično obliko, ki povezuje dva mostova. Neskončno neprekinjena slika, ki jo predstavlja 3D ukrivljena površina, je oblikovana v petih velikostih glede na kilometrino medalje, kot sta polni maraton in polmaraton. Zaključek je mat bronast, na hrbtni strani medalje pa je vgravirano ime turnirja in kilometrina. Trak je sestavljen iz barv mesta Riga, z gradacijami in tradicionalnimi latvijskimi vzorci v sodobnih vzorcih.

Program Oblikovalskih Dogodkov

Russian Design Pavilion

Program Oblikovalskih Dogodkov razstave, oblikovalni natečaji, delavnice, izobraževalno oblikovalsko svetovanje in založniški projekti s ciljem promocije ruskih oblikovalcev in blagovnih znamk v tujini. Naše dejavnosti spodbujajo rusko govoreče oblikovalce, da svoje znanje in veščine izpopolnjujejo z mednarodnimi projekti in jim pomagajo razumeti svojo vlogo v oblikovalski skupnosti, kako promovirati in narediti njihove izdelke konkurenčne ter ustvariti resnične inovacije.