Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotografija

The Japanese Forest

Fotografija Japonski gozd je vzet z japonske verske perspektive. Ena izmed japonskih starodavnih religij je animizem. Animizem je prepričanje, da imajo nečloveška bitja, tihožitja (minerali, artefakti itd.) In nevidne stvari tudi svoj namen. Fotografija je podobna tej. Masaru Eguchi snema nekaj, kar občuti zadevo. Drevesa, trava in minerali čutijo voljo do življenja. Pa tudi artefakti, kot so jezovi, ki so v naravi dolgo časa pustili voljo, čutijo voljo. Tako kot boste videli nedotaknjeno naravo, bo prihodnost videla tudi sedanjost.

Kolekcija Kozmetike

Woman Flower

Kolekcija Kozmetike Ta kolekcija je navdihnjena s pretiranimi oblačilnimi slogi srednjeveških evropskih dame in oblikami ptičje perspektive. Oblikovalec je izvlekel oblike obeh in jih uporabil kot kreativne prototipe ter jih v kombinaciji z oblikovanjem izdelkov oblikoval edinstveno obliko in modni občutek ter pokazal bogato in dinamično obliko.

Oblikovanje Knjig

Josef Koudelka Gypsies

Oblikovanje Knjig Josef Kudelka, svetovno priznani fotograf, je organiziral svoje razstave v številnih državah po svetu. Po dolgem čakanju je v Koreji končno potekala razstava ciganske tematike Kudelka, narejena je bila njegova foto knjiga. Ker je šlo za prvo razstavo v Koreji, se je od avtorja pojavila zahteva, da želi narediti knjigo, da bi lahko čutil Korejo. Hangeul in Hanok sta korejski črki in arhitektura, ki predstavljata Korejo. Besedilo se nanaša na um in arhitektura pomeni obliko. Navdih za ta dva elementa je želel oblikovati način, kako izraziti značilnosti Koreje.

Javna Umetnost

Flow With The Sprit Of Water

Javna Umetnost Pogosto so okolja v skupnosti onesnažena z medosebnimi in znotraj osebnimi disonansami prebivalcev, kar povzroči viden in neviden kaos v okolici. Nezavedni učinek te motnje je, da se prebivalci vračajo v nemir. Ta običajna in ciklična vznemirjenost vpliva na telo, um in duha. Skulpture vodijo, negujejo, čistijo in krepijo pozitivno "chi" prostora s poudarkom na prijetnih in mirnih rezultatih. Ob subtilnem spreminjanju njihovega okolja javnost usmerja k ravnotežju med svojo notranjo in zunanjo resničnostjo.

Oblikovanje Blagovne Znamke

Queen

Oblikovanje Blagovne Znamke Podaljšana zasnova temelji na konceptu kraljice in šahovnice. Z obema barvama črno in zlato bo oblikovanje preneslo občutek visokega razreda in preoblikovalo vizualno podobo. Poleg kovinskih in zlatih linij, ki se uporabljajo v samem izdelku, je element scene zasnovan tako, da vzbuja vojni vtis šaha, mi pa uporabljamo koordinacijo odrske razsvetljave za ustvarjanje dima in svetlobe vojne.

Kiparstvo

Atgbeyond

Kiparstvo Xi'an se nahaja na izhodišču Velike svilene poti. V ustvarjalnem raziskovalnem procesu umetnosti združujejo sodobno naravo hotelske blagovne znamke Xi'an W, posebno zgodovino in kulturo Xi'ana ter čudovite umetniške zgodbe dinastije Tang. Pop v kombinaciji z grafitsko umetnostjo postane umetniški izraz W hotela, ki je močno vplival.