Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vinski Kozarec

30s

Vinski Kozarec Vino kozarec iz 30-ih Saara Korppi je posebej zasnovan za belo vino, lahko pa ga uporabljamo tudi za druge pijače. Izdelana je v vroči trgovini s pomočjo starih tehnik pihanja stekla, kar pomeni, da je vsak kos edinstven. Cilj Saara je oblikovati visokokakovostno steklo, ki je videti zanimivo iz vseh zornih kotov in, ko je napolnjeno s tekočino, omogoča, da se svetloba odbija od različnih zornih kotov, kar dodaten užitek pri pitju. Njen navdih za vinsko steklo iz 30-ih izvira iz njene prejšnje zasnove konjaškega kozarca iz 30-ih let, oba izdelka pa imata obliko skodelice in igrivost.

Preproga

Hair of Umay

Preproga Izdelana v starodavni nomadski tehniki, zaščitena z Unescovim seznamom nesnovne kulturne dediščine, ki potrebuje nujno hrambo, ta preproga prinaša najboljše iz volne zaradi gradientnih odtenkov volne in finega ročnega šivanja, ki ustvarja volumetrično teksturo. 100-odstotno ročno izdelana preproga je narejena z uporabo naravnih odtenkov volne in rumenkastim tonom, obarvanimi s čebulno lupino. Zlata nit, ki gre skozi preprogo, naredi izjavo in spominja na lase, ki prosto tečejo po vetru - lase nomadske boginje Umay - zaščitnice žensk in otrok.

Aparat Za Kavo

Lavazza Desea

Aparat Za Kavo Prijazen stroj, zasnovan tako, da ponuja celoten paket italijanske kulture kave: od espressa do pristnega kapučina ali latte. Dotični vmesnik izbire razporedi v dve ločeni skupini - ena za kavo in ena za mleko. Pijače lahko personaliziramo s funkcijami za povečanje temperature in mlečne pene. Potrebna storitev je označena v središču z osvetljenimi ikonami. Stroj je opremljen z namensko stekleno skodelico in uporablja jezik obrazca Lavazza z nadzorovano površino, rafiniranimi detajli in posebno pozornost barvam, materialom in amp; konča.

Aparat Za Kavo

Lavazza Idola

Aparat Za Kavo Popolna rešitev za ljubitelje kave, ki iščejo primerno italijansko espresso doživetje doma. Uporabniški vmesnik, občutljiv za dotik, z zvočnimi povratnimi informacijami ima štiri izbire in funkcijo povečanja temperature, ki ponuja prilagojeno doživetje za vsak okus ali priložnost. Naprava navaja manjkajočo vodo, posodo s polnimi pokrovčki ali potrebo po odstranitvi odstranjevanja vodnega kamna skozi dodatne osvetljene ikone in pladenj za kapljanje. Zasnova s svojim odprtim duhom, kakovostno površino in prefinjenimi podrobnostmi je razvoj uveljavljenega jezika Lavazze.

Espresso Stroj

Lavazza Tiny

Espresso Stroj Majhen, prijazen espresso aparat, ki v vaš dom prinese pristno italijansko kavno doživetje. Dizajn je veselo mediteranski - sestavljen iz osnovnih formalnih gradnikov - praznuje barve in uporablja oblikovalski jezik Lavazze pri izoblikovanju in podrobnostih. Glavna lupina je narejena iz enega kosa in ima mehke, a natančno nadzorovane površine. Osrednji greben doda vizualno strukturo, čelni vzorec pa ponavlja vodoravno temo, ki je pogosto prisotna na izdelkih Lavazza.