Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Spletna Stran

Illusion

Spletna Stran Revija Scene 360 je zagnala Illusion leta 2008 in hitro postane njen najuspešnejši projekt z več kot 40 milijoni obiskov. Spletno mesto je namenjeno neverjetnim stvaritvam v umetnosti, oblikovanju in filmu. Od hiperrealističnih tetovaž do osupljivih pokrajinskih fotografij bo izbira objav pogosto bralcem rekla »WOW!«

Darilna Škatla

Jack Daniel's

Darilna Škatla Luksuzna darilna škatlica za Whiskey Jack Danielsa Tennesseeja ni le navadna škatla, ki vsebuje steklenico v notranjosti. Ta edinstvena konstrukcija paketov je bila razvita za odlično oblikovalsko funkcijo, hkrati pa tudi za varno dobavo plastenk. Zahvaljujoč velikim odprtim oknom, ki jih lahko vidimo v celotnem oknu. Svetloba, ki prihaja neposredno skozi škatlo, poudarja prvotno barvo viskija in čistost izdelka. Čeprav sta obe strani škatle odprti, je torzijska togost odlična. Darilna škatla je v celoti izdelana iz kartona in je polno mat, laminirana z vročimi elementi za vtiskovanje in vtiskanje.

Komoda

Labyrinth

Komoda Labirint ArteNemus je skrinja, katere arhitekturni videz je poudarjen z vijugavo potjo furnirja, ki spominja na ulice v mestu. Izjemna zasnova in mehanizem predalov dopolnjujeta njegov podcenjeni obris. Kontrastne barve javorjevega in črnega ebenovnega furnirja ter visokokakovostna izdelava poudarjajo ekskluzivni videz Labyrinth-a.

Vizualna Umetnost

Scarlet Ibis

Vizualna Umetnost Projekt je zaporedje digitalnih slik škrlatnega Ibisa in njegovega naravnega okolja s posebnim poudarkom na barvi in njihovem živahnem odtenku, ki se stopnjuje, ko ptica raste. Delo se razvija med naravnim okoljem, ki združuje resnične in namišljene elemente, ki zagotavljajo edinstvene lastnosti. Škrlatni ibis je domača ptica Južne Amerike, ki živi na obalah in močvirjih severne Venezuele, živahna rdeča barva pa predstavlja vizualni spektakel za gledalca. Ta zasnova je poudariti plemenit polet škrlatnega ibisa in žive barve tropske favne.

Logotip

Wanlin Art Museum

Logotip Ker se je umetniški muzej Wanlin nahajal v kampusu univerze Wuhan, je naša ustvarjalnost morala odražati naslednje značilnosti: Osrednje stičišče študentov, da bi častili in cenili umetnost, hkrati pa predstavljali vidike tipične umetniške galerije. Prav tako je moral nastopiti kot "humanističen". Ko študentje stojijo na začetni črti svojega življenja, ta muzej umetnosti deluje kot uvodno poglavje za cenjenje študentov umetnosti in umetnost jih bo spremljala celo življenje.

Logotip

Kaleido Mall

Logotip Trgovinski center Kaleido ponuja številna prizorišča za zabavo, vključno z nakupovalnim centrom, ulico za pešce in počivališčem. Oblikovalci so pri tej zasnovi uporabili vzorce kaleidoskopa z ohlapnimi barvnimi predmeti, kot so kroglice ali kamenčki. Kaleidoskop izhaja iz starogrškega καλός (lepota, lepota) in εἶδος (tisto, kar se vidi). Posledično različni vzorci odražajo različne storitve. Obrazci se nenehno spreminjajo, kar kaže na to, da si Mall prizadeva presenetiti in očarati obiskovalce.