Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Identiteta Blagovne Znamke

Pride

Identiteta Blagovne Znamke Za ustvarjanje zasnove blagovne znamke Pride je ekipa uporabila študijo ciljne publike na več načinov. Ko je ekipa naredila oblikovanje logotipa in celostne podobe podjetja, je upoštevala pravila psiho-geometrije - vpliv geometrijskih oblik na določene psiho-tipe ljudi in njihovo izbiro. Tudi dizajn naj bi med občinstvom vzbudil določena čustva. Da bi dosegli želeni rezultat, je ekipa uporabila pravila učinka barve na osebo. Na splošno je rezultat vplival na zasnovo vseh izdelkov podjetja.

Ui Design

Moulin Rouge

Ui Design Ta projekt je zasnovan za ljudi, ki želijo okrasiti svoj mobitel s temo Moulin Rouge, čeprav jih nikoli niso obiskali v Parizu Moulin Rouge. Glavni namen je ponuditi izboljšano digitalno izkušnjo, vsi dejavniki oblikovanja pa so prikazati razpoloženje Moulin Rougea. Potrošniki lahko s preprostim dotikom po zaslonu prilagodijo prednastavitve oblikovanja in ikone svojih priljubljenih.

Kozmetična Embalaža

Clive

Kozmetična Embalaža Koncept embalaže kozmetike Clive se je rodil drugače. Jonathan ni želel ustvariti še ene blagovne znamke kozmetike s skupnimi izdelki. Odločen, da bo raziskal večjo občutljivost in malo več, kot verjame v zvezi z osebno nego, nagovarja en glavni cilj. Ravnotežje med telesom in umom. S havajskim navdihnjenim dizajnom kombinacija tropskih listov, tonaliteta morja in taktilna izkušnja paketov zagotavljajo občutek sprostitve in miru. Ta kombinacija omogoča približanje izkušenj tega kraja oblikovanju.

Konceptna Knjiga In Plakat

PLANTS TRADE

Konceptna Knjiga In Plakat PLANTS TRADE je serija inovativne in umetniške oblike botaničnih primerkov, ki je bila razvita za izgradnjo boljšega odnosa med človekom in naravo, ne pa izobraževalnim gradivom. Konceptna knjiga za rastline je bila pripravljena, da vam pomaga razumeti ta ustvarjalni izdelek. Knjiga, zasnovana v popolnoma enaki velikosti kot izdelek, vsebuje ne samo fotografije narave, temveč edinstveno grafiko, ki jo navdihuje modrost narave. Še bolj zanimivo je, da so grafike skrbno natisnjene s črkopisom, tako da se vsaka slika razlikuje po barvi ali teksturi, tako kot naravne rastline.

Plakat

Cells

Plakat PIY je 19. julija 2017 v Melbournu v Avstraliji zgradil majhno zgradbo. To je majhen grad, sestavljen iz 761 sestavnih delov, in so ga poimenovali "Celice". Vozlišča so zasnovana kot ročno obrnjeni tenon in raven tenon, kar je povzeto kot "East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Našli boste njihove izdelke, vključno s spremenljivimi policami, regali za predelavo in čevlje itd., Ki so razstavljeni in ponovno sestavljeni v organizem. In takrat boste začutili njihovo željo, da bi svobodno rasli.

Paket Za Čaj

Seven Tea House

Paket Za Čaj Blagovna znamka Tea Hall, ki vzame podobo razlitja in razmnoževanja čaja prosto in lagodno, koncept postopka priprave čaja, močan ali šibek, ki se nepredvidljivo spreminja kot element slikanja čaja med degustacijo čaja. Nenavaden čar jemanja čaja kot črnila in uporabe prsta kot peresa skicira obsežen um družine čajevskih dvoran s pokrajino. Izvirna zasnova embalaže pričara prijetno vzdušje, ki s čajem izraža prijeten čas življenja.