Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Obesek

Taq Kasra

Obesek Taq Kasra, kar pomeni lok kasre, je spomin na Sašansko kraljestvo, ki je zdaj v Iraku. Ta obesek, navdihnjen z geometrijo Taq kasre in veličino nekdanjih suverenosti, ki je bila v njihovi strukturi in subjektivizmu, je bil uporabljen v tej arhitekturni metodi za izdelavo tega etosa. Najpomembnejši atribut je sodoben dizajn, ki je naredil kos z izrazitim pogledom, tako da je stranski pogled videti kot predor in prinaša subjektivizem ter s čelnim pogledom, da je naredil obokani prostor.

Kolekcija Ženskih Oblačil

Utopia

Kolekcija Ženskih Oblačil Yina Hwang je v tej zbirki navdihnila predvsem oblike, ki so simetrične in asimetrične s pridihom podzemne glasbene kulture. To zbirko je kurirala na podlagi svojega osrednjega trenutka samoobdavitve in ustvarila kolekcijo funkcionalnih, vendar abstraktnih oblačil in dodatkov, ki bodo poosebljali zgodbo o njeni izkušnji. Vsak tisk in tkanina v projektu je izvirna, za podlago pa je v glavnem uporabljala PU usnje, Satin, Power Mash in Spandex.

Komplet Ogrlice In Uhanov

Ocean Waves

Komplet Ogrlice In Uhanov Ogrlica iz oceanskih valov je čudovit kos sodobnega nakita. Temeljni navdih zasnove je ocean. Prav obsežnost, vitalnost in čistost so ključni elementi, ki jih načrtuje ogrlica. Oblikovalec je uporabil dobro ravnovesje modre in bele, da je predstavil vizijo brizganja oceanov. Ročno je izdelan iz 18K belega zlata in polnjen z diamanti in modrim safirjem. Ogrlica je precej velika, a nežna. Zasnovan je tako, da ustreza vsem oblikam oblačil, vendar je bolj primeren za to, da je seznanjen z vratu, ki se ne bo prekrival.

Tiskano Tekstil

The Withering Flower

Tiskano Tekstil Rožec cveta je praznovanje moči slike cvetja. Cvet je priljubljena tema, ki jo v kitajski literaturi pišejo kot poosebljenje. V nasprotju s priljubljenostjo cvetoče rože so slike razpadajočega cvetja pogosto povezane z jinxom in tabuji. Zbirka prikazuje, kaj oblikuje percepcijo skupnosti o tem, kaj je vzvišeno in zlorabljeno. Tekstilna tehnika je zasnovana v tilah oblek od 100 cm do 200 cm, sitotisk na prosojnih mrežah tkaninah in omogoča, da odtisi ostanejo neprozorni in raztegljivi na mrežici, kar ustvarja videz odtisov na zraku.

Obroč

Arch

Obroč Oblikovalec dobi navdih iz oblike ločnih struktur in mavrice. Dva motiva - oblika loka in oblika kapljice, sta združena, da ustvarita enotno tridimenzionalno obliko. S kombiniranjem minimalnih linij in obrazcev ter uporabo preprostih in običajnih motivov je rezultat preprost in eleganten obroč, ki je narejen drzno in igrivo z zagotavljanjem prostora za pretok energije in ritma. Iz različnih zornih kotov se oblika obroča spreminja - oblika kapljice se gleda iz sprednjega kota, oblika loka se gleda iz stranskega kota, križ pa iz zgornjega kota. To zagotavlja stimulacijo za uporabnika.

Obroč

Touch

Obroč S preprosto gesto akcija dotika prenese bogata čustva. Preko obroča Touch želi oblikovalec to toplo in brezhibno počutje prenesti s hladno in trdno kovino. 2 krivulja sta združena, da tvorita obroč, ki predlaga, da se dve osebi držita za roke. Prstan spremeni svoj vidik, ko se njegov položaj zasuka na prstu in ga gleda iz različnih zornih kotov. Ko so povezani deli nameščeni med prsti, je obroč videti rumen ali bel. Ko so povezani deli nameščeni na prstu, lahko skupaj uživate tako rumeno kot belo barvo.