Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan

Pollen

Prstan Vsak kos je interpretacija drobca narave. Narava postane izgovor, da lahko draguljem podarimo življenje, poigravamo se z teksturnimi lučmi in sencami. Njegov cilj je zagotoviti dragulj z interpretiranimi oblikami, kot bi jih narava oblikovala s svojo občutljivostjo in čutnostjo. Vsi kosi so ročno dodelani, da izboljšajo teksturo in posebnosti dragulja. Slog je čist, da doseže rastlinsko snov. Rezultat daje košček tako edinstven in brezčasen globoko povezan z naravo.

Prilagodljiv Nakit

Gravity

Prilagodljiv Nakit Medtem ko je v 21. stoletju uporaba sodobnih tehnologij, novih materialov ali skrajno novih oblik pogosto potrebna za inovacije, Gravity dokazuje nasprotno. Gravity je zbirka prilagodljivega nakita, ki uporablja samo navoje, zelo staro tehniko in gravitacijo, neizčrpen vir. Kolekcija je sestavljena iz velikega števila srebrnih ali zlatih elementov, z različnimi dizajni. Vsak od njih je lahko povezan z biseri ali kamni prameni in obeski. Kolekcija tako predstavlja neskončnost različnih draguljev.

Kolekcija Ženskih Oblačil

The Hostess

Kolekcija Ženskih Oblačil Diplomska zbirka Daria Zhiliaeva govori o ženskosti in moškosti, moči in krhkosti. Navdih zbirke izvira iz stare pravljice iz ruske literature. Domačinka bakrene gore je čarobna zavetnica rudarjev iz stare ruske pravljice. V tej zbirki si lahko ogledate čudovito poroko ravnih linij, ki so jo navdihnile rudarske uniforme in graciozne količine ruske narodne noše. Člani skupine: Daria Zhiliaeva (oblikovalka), Anastasiia Zhiliaeva (asistentka oblikovalke), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Torbica, Večerna Torba

Tango Pouch

Torbica, Večerna Torba Torbica Tango je izjemna torba z resnično inovativnim dizajnom. Gre za nosljivo umetniško delo, ki ga nosi ročni zapestni ročaj, s katerim lahko imate proste roke. V notranjosti je dovolj prostora, konstrukcija zložljivega magneta pa omogoča nepričakovano enostavno in široko odpiranje. Torbica je narejena iz mehkega voščenega usnja iz usnjenega teleta za neverjetno prijeten dotik ročaja in zabuhlih stranskih vložkov, ki namerno kontrirajo bolj izdelanemu glavnemu ohišju iz tako imenovanega glaziranega usnja.

Plašč, Ki Je Lahko Kabriolet,

Eco Furs

Plašč, Ki Je Lahko Kabriolet, Plašč, ki je lahko 7-v-1, je navdihnjen z zasedenimi kariernimi dami, ki se odločijo za edinstveno, ekološko in funkcionalno vsakodnevno garderobo. V njej je staro, a spet trendovsko ročno šivano skandinavsko tekstilno sredstvo Rya Rug na novo moderno interpretirano, kar ima za posledico opremljena volnena oblačila, ki so glede na svoje delovanje podobna krznom. Razlika je v podrobnostih in prijaznosti do živali in okolja. Eco Furs so se skozi leta preizkušali v različnih zimskih podnebnih razmerah v Evropi, kar je pripomoglo k razvoju lastnosti tega plašča in drugih nedavnih kosov do popolnosti.

Oblačila

Bamboo lattice

Oblačila V Vietnamu vidimo tehniko bambusove rešetke v številnih izdelkih, kot so čolni, pohištvo, piščančje kletke, svetilke ... Bambusova rešetka je močna, poceni in enostavna za izdelavo. Moja vizija je ustvariti modno modno oblačilo, ki je vznemirljivo in elegantno, prefinjeno in očarljivo. Ta detajl iz bambusove rešetke sem nanesel na nekatere svoje modele tako, da sem surove, trde in običajne rešetke pretvoril v mehak material. Moji dizajni združujejo tradicijo z moderno obliko, trdoto rešetkastega vzorca in mehkobo peska iz fine tkanine. Moj poudarek je na obliki in podrobnostih, s čimer prinašam čar in ženskost.