Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pametni Difuzor Arome

Theunique

Pametni Difuzor Arome Agarwood je redek in drag. Njegovo aromo je mogoče dobiti le s kurjenjem ali ekstrakcijo, ki jo uporablja v zaprtih prostorih in si jo privošči le malo uporabnikov. Da bi odpravili te omejitve, so po triletnih prizadevanjih z več kot 60 dizajni, 10 prototipi in 200 poskusi ustvarjeni pametni difuzor arome in naravne ročno izdelane tablete agarwood. Dokazuje nov možni poslovni model in uporabo konteksta za industrijo agarwood. Uporabniki lahko preprosto vstavijo difuzor v avtomobil, z lahkoto prilagodijo čas, gostoto in raznolikost arome ter uživajo v potopni aromaterapiji kamor koli in kadar koli vozijo.

Avtomatski Sokovnik

Toromac

Avtomatski Sokovnik Toromac je posebej zasnovan s svojim močnim videzom, da prinese nov način uživanja sveže stisnjenega pomarančnega soka. Narejena za največjo črpanje sokov, je namenjena restavracijam, kavarnam in supermarketom, vrhunski dizajn pa omogoča prijazno izkušnjo z okusom, zdravjem in higieno. Ima inovativen sistem, ki sadje reže navpično in z rotacijskim pritiskom stisne polovice. To pomeni, da je največja zmogljivost dosežena brez stiskanja ali dotika lupine.

Transformativna Pnevmatika

T Razr

Transformativna Pnevmatika V bližnji prihodnosti je pred vrati razcvet razvoja električnega prevoza. Maxxis kot proizvajalec avtomobilskih delov nenehno razmišlja, kako lahko oblikuje izvedljiv pametni sistem, ki lahko sodeluje v tem trendu in ga celo pomaga pospešiti. T Razr je pametna pnevmatika, razvita za potrebe. Vgrajeni senzorji aktivno zaznavajo različne vozne razmere in zagotavljajo aktivne signale za preoblikovanje pnevmatike. Povečane tekalne plasti se raztezajo in spremenijo kontaktno območje kot odgovor na signal, zato izboljšajo zmogljivost vleke.

Luksuzni Hibridni Klavir

Exxeo

Luksuzni Hibridni Klavir EXXEO je eleganten hibridni klavir za sodobne prostore. Njegova edinstvena oblika uteleša tridimenzionalno zlivanje zvočnih valov. Stranke lahko svoj klavir popolnoma prilagodijo tako, da so v harmoniji z okolico kot dekorativni umetniški kos. Ta visokotehnološki klavir je izdelan iz eksotičnih materialov, kot so Carbon Fiber, vrhunski avtomobilski usnje in zrakoplov Aluminij. Napredni zvočniški sistem; poustvari širok dinamični razpon Grand klavirjev z zvočnim sistemom z močjo 200 W, 9 zvočnikov. Namenska vgrajena baterija omogoča, da klavir izvaja do 20 ur z enim polnjenjem.

Gostinski Kompleks

Serenity Suites

Gostinski Kompleks Apartmaji Serenity se nahajajo v naselju Nikiti na Sitoniji na Halkidikih v Grčiji. Kompleks je sestavljen iz treh enot z dvajsetimi apartmaji in bazenom. Gradbene enote označujejo globoko obliko prostorskega obzorja, hkrati pa ponujajo optimalne poglede proti morju. Bazen je jedro med nastanitvijo in javnimi storitvami. Gostinski kompleks je mejnik na tem območju kot ekstrovertna lupina z notranjimi lastnostmi.

Uv Sterilizator

Sun Waves

Uv Sterilizator SunWaves je sterilizator, ki lahko odstrani mikrobe, plesni, bakterije in viruse v samo 8 sekundah. Zasnovan za razgradnjo bakterijske obremenitve na površinah, kot so skodelice za kavo ali krožniki. SunWaves je bil izumljen z mislijo na stisko v letu COVID-19, da bi vam pomagal uživati v kretnji, kot je varno pitje čaja v kavarni. Uporablja se lahko tako v profesionalnem kot domačem okolju, saj s preprosto kretnjo sterilizira v zelo kratkem času z UV-C svetlobo, ki ima dolgo življenjsko dobo in minimalno vzdrževanje, prav tako pa pomaga zmanjšati količino materiala za enkratno uporabo.