Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Simulator Za Upravljavca Viličarjev

Forklift simulator

Simulator Za Upravljavca Viličarjev Simulator upravljavca viličarjev iz podjetja Sheremetyevo-Cargo je poseben stroj, namenjen usposabljanju voznikov viličarjev in preverjanju usposobljenosti. Predstavlja kabino z nadzornim sistemom, sedečim prostorom in zložljivim panoramskim zaslonom. Glavni material telesa simulatorja je kovina; na voljo so tudi plastični elementi in ergonomske vložke iz integralne poliuretanske pene.

Razstava

City Details

Razstava Razstava oblikovalskih rešitev za elemente hardscape City Details je potekala od 3. do 5. oktobra 2015 v Moskvi. Na površini 15 000 kvadratnih metrov so bili predstavljeni napredni koncepti elementov hardscape, športnih in otroških igrišč, razsvetljave in funkcionalnih urbanih umetniških predmetov. Za organizacijo razstavnega prostora so uporabili inovativno rešitev, kjer so namesto enakomernih vrst razstavnih stojnic postavili delujoči miniaturni model mesta z vsemi posebnimi komponentami, kot so: mestni trg, ulice, javni vrt.

Stanovanjska Hiša

Brooklyn Luxury

Stanovanjska Hiša Navdušen s strankovo strastjo do bogatih zgodovinskih rezidenc predstavlja ta projekt prilagoditev funkcionalizma in tradicije namenom sedanjosti. Tako je bil izbran klasični slog, prilagojen in stiliziran kanonom sodobnega oblikovanja in sodobnih tehnologij, novi materiali dobre kakovosti so prispevali k nastanku tega projekta - pravega dragulja newyorške arhitekture. Pričakovani izdatki bodo presegli 5 milijonov ameriških dolarjev, bodo ponudili predpostavko za ustvarjanje elegantne in bogate notranjosti, hkrati pa tudi funkcionalne in udobne.

Nov Vzorec Porabe

Descry Taiwan Exhibition

Nov Vzorec Porabe Razstava na Mountain Alishan, znani turistični atrakciji na Tajvanu, združuje umetnost s tajvansko tradicionalno industrijo čajev. Sodelovanje na tej razstavi lahko prinese nov poslovni modul. Na vsakem paketu lahko turisti vidijo različne izraze, ki prenašajo isto temo, & quot; Tajvan. & Amp; quot; Potopljeni v čudovito pokrajino Tajvana, bodo obiskovalci globlje spoznali tajvansko čajno kulturo in industrijo.

Gasilni Aparat In Kladivo Za Pobeg

FZ

Gasilni Aparat In Kladivo Za Pobeg Varnostna oprema za vozila je bistvenega pomena. Gasilni aparati in varnostna kladiva lahko kombinacija obeh izboljšajo učinkovitost reševanja osebja v prometni nesreči. Prostor za avto je omejen, zato je ta naprava zasnovana tako, da je dovolj majhna. Lahko se postavi kamor koli v osebnem avtomobilu. Tradicionalni gasilni aparati za vozila so za enkratno uporabo in ta oblika lahko enostavno nadomesti oblogo. Je bolj udoben oprijem, uporabnikom enostavno upravljanje.

Aktivacija Dogodka

The Jewel

Aktivacija Dogodka 3D Nakit za nakit je bil interaktivni maloprodajni prostor, ki je javnost vabil k uporabi najnovejše tehnologije pri 3D-tiskanju z ustvarjanjem lastnega nakita. Povabljeni smo bili, da aktiviramo prostor in takoj pomislimo - kako je lahko nakitnica popolna brez čudovitega dragulja po naročilu? Rezultat je bila sodobna skulptura, ki je povzročila barvno prizmo, ki je zajemala lepoto odsevne svetlobe, barve in sence.