Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Material Za Trženje Dogodkov

Artificial Intelligence In Design

Material Za Trženje Dogodkov Grafična zasnova vizualno prikazuje, kako lahko umetna inteligenca postane zaveznik oblikovalcem v bližnji prihodnosti. Zagotavlja vpogled v to, kako lahko umetna inteligenca pomaga pri personalizaciji izkušnje za potrošnika in kako je ustvarjalnost v središču umetnosti, znanosti, inženiringa in oblikovanja. Konferenca Umetna inteligenca v grafičnem oblikovanju je 3-dnevni dogodek v San Franciscu v Kaliforniji novembra. Vsak dan je oblikovalska delavnica, pogovori različnih govorcev.

Vizualna Komunikacija

Finding Your Focus

Vizualna Komunikacija Oblikovalec želi prikazati vizualni koncept, ki prikazuje konceptualni in tipografski sistem. Tako je kompozicija sestavljena iz posebnega besedišča, natančnih meritev in osrednjih specifikacij, ki jih je oblikovalec natančno upošteval. Oblikovalec si je želel tudi vzpostaviti jasno tipografsko hierarhijo za vzpostavitev in premikanje vrstnega reda, v katerem občinstvo prejme informacije iz dizajna.

Jahta

Atlantico

Jahta 77-metrska jahta Atlantico je jahta za razvedrilo z obsežnimi zunanjimi površinami in širokimi notranjimi prostori, ki gostom omogoča uživanje v pogledu na morje in stik z njim. Cilj dizajna je bil ustvariti sodobno jahto z brezčasno eleganco. Poseben poudarek je bil na razmerjih, ki ohranjajo nizek profil. Jahta ima šest krovov z opremo in storitvami, kot so helidrom, garažne garaže z gliserjem in vodnim skuterjem. Šest apartmajskih kabin sprejme dvanajst gostov, lastnik pa ima palubo z zunanjim bivalnim prostorom in jacuzzijem. Obstaja zunanji in 7-metrski notranji bazen. Jahta ima hibridni pogon.

Blagovna Znamka

Cut and Paste

Blagovna Znamka Ta komplet orodij za projekt, Izreži in prilepi: Preprečevanje vizualnega plagiatorstva, obravnava temo, ki lahko vpliva na vsakogar v oblikovalski industriji, vendar je vizualni plagiat tema, o kateri se redko razpravlja. To je lahko posledica dvoumnosti med jemanjem sklicevanja iz slike in kopiranjem iz nje. Zato ta projekt predlaga ozaveščanje o sivih območjih, ki obkrožajo vizualni plagiat, in to umestiti v ospredje pogovorov o ustvarjalnosti.

Blagovna Znamka

Peace and Presence Wellbeing

Blagovna Znamka Peace and Presence Wellbeing je podjetje za holistično terapijo s sedežem v Združenem kraljestvu, ki ponuja storitve, kot so refleksoterapija, holistična masaža in reiki za pomlajevanje telesa, uma in duha. Vizualni jezik blagovne znamke P&PW temelji na tej želji po priklicu mirnega, pomirjujočega in sproščujočega stanja, ki ga navdihujejo nostalgični spomini iz otroštva na naravo, zlasti iz rastlinstva in favne, ki jih najdemo v rečnih bregovih in gozdnih pokrajinah. Barvna paleta se zgleduje po značilnostih gruzijske vode v njihovem izvirnem in oksidiranem stanju, ki ponovno spodbuja nostalgijo po preteklih časih.

Knjiga

The Big Book of Bullshit

Knjiga Publikacija Big Book of Bullshit je grafično raziskovanje resnice, zaupanja in laži in je razdeljena na 3 vizualno medsebojno povezana poglavja. Resnica: ilustriran esej o psihologiji prevare. Zaupanje: vizualna preiskava pojma zaupanje in The Lies: ilustrirana galerija sranja, vse izhaja iz anonimnih priznanj prevare. Vizualna postavitev knjige se zgleduje po "Van de Graafovem kanonu" Jana Tschicholda, ki se uporablja pri oblikovanju knjig za razdelitev strani v prijetnih razmerjih.