Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Notranjosti Kavarne

Quaint and Quirky

Oblikovanje Notranjosti Kavarne Quaint & Quirky sladica hiša je projekt, ki prikazuje sodobno vibro s pridihom narave, ki natančno odraža okusne dobrote. Ekipa želi ustvariti prizorišče, ki bo resnično edinstveno, in navdih so pogledali do ptičjega gnezda. Koncept je nato zaživel s kolekcijo sedežnih podstavkov, ki služijo kot osrednja značilnost prostora. Živahna struktura in barve vseh podstavkov si pomagajo ustvariti občutek enakomernosti, ki povezuje tla in mezzanina, čeprav daje ambientu pridih privlačnosti pozornosti.

Ime Projekta : Quaint and Quirky, Ime oblikovalcev : Chaos Design Studio, Naročnik ime : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Oblikovanje Notranjosti Kavarne

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.