Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hiša Za Spomine

Memory Transmitting

Hiša Za Spomine Ta hiša prenaša slike doma z lesnimi tramovi in zloženimi zloženkami iz bele opeke. Svetloba sega iz prostorov bele opeke okoli hiše, kar ustvarja posebno vzdušje za stranko. Oblikovalec uporablja več metod za reševanje omejitev te zgradbe za klimatske naprave in skladiščne prostore. Prav tako zlijte materiale s spominom stranke in skozi strukturo predstavite toplo in elegantno estetiko, ki povezuje edinstven slog te hiše.

Ime Projekta : Memory Transmitting, Ime oblikovalcev : Tienyu Wu, Naročnik ime : TYarchistudio.

Memory Transmitting Hiša Za Spomine

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.