Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranja Hiša

Warm loft

Notranja Hiša Hiša v industrijskem slogu s toplimi materiali. Ta hiša pripravlja več funkcij za stranke, ki spodbujajo življenjske lastnosti. Oblikovalec je poskušal povezati cevi v vsak prostor in kombinirati cevi iz lesa, jekla in ENT, da bi ponazoril zgodbo o življenju strank. Ni enaka običajnemu industrijskemu slogu, ta hiša vnese le nekaj barv in pripravi veliko prostora za shranjevanje.

Ime Projekta : Warm loft, Ime oblikovalcev : Tienyu Wu, Naročnik ime : TYarchistudio.

Warm loft Notranja Hiša

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.