Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranja Hiša

Spirit concentration

Notranja Hiša Kaj je prostor za hišo? Oblikovalec verjame, da oblikovanje izvira iz lastnikovih zahtev, dosega duše v prostoru. Zato je oblikovalec ljubki par krmaril njihov namen prostora. Oba lastnika imata rada materiale in oblikovalsko rešitev v primerjavi z japonsko kulturo. Za predstavljanje spominov med njihovimi mislimi so se odločili za uporabo različne teksture lesa za ustvarjanje hiše duše. Posledično so sestavili 3 soglasne cilje te idealne hiše, ki so bili (1) mirno vzdušje, (2) prožni in očarljivi javni prostori ter (3) udobni in nevidni zasebni prostori.

Ime Projekta : Spirit concentration, Ime oblikovalcev : Tienyu Wu, Naročnik ime : TYarchistudio.

Spirit concentration Notranja Hiša

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.