Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Paket Živil

Kuniichi

Paket Živil Tradicionalna japonska konzervirana hrana Tsukudani v svetu ni dobro znana. Jed iz testa na osnovi sojine omake, ki združuje različne morske in zemeljske sestavine. Novi paket vključuje devet nalepk, namenjenih posodobitvi tradicionalnih japonskih vzorcev in izražanju lastnosti sestavin. Novi logotip blagovne znamke je zasnovan s pričakovanjem, da bo to tradicijo nadaljeval tudi naslednjih 100 let.

Ime Projekta : Kuniichi, Ime oblikovalcev : Katsunari Shishido, Naročnik ime : COCODORU.

Kuniichi Paket Živil

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.