Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranja Hiša

Seamless Blank

Notranja Hiša To je hiša, ki predstavlja edinstven življenjski slog hostesa, ki je dom grafičnega oblikovalca in podjetnika. Oblikovalec predstavlja naravne materiale za ponazoritev preferenc hostesa in ohranjanje praznih površin, s katerimi lahko napolni stvari družinskega člana. Kuhinja je središče hiše, posebej zasnovan prostorski pogled za hosteso in poskrbite, da jo lahko starši vidijo kjer koli. Hiša je opremljena z belim granitnim talnim premazom, italijanskim slikanjem mineralov, prozornim steklom in belim praškastim premazom, ki razkriva elegantne podrobnosti materialov.

Ime Projekta : Seamless Blank, Ime oblikovalcev : Jianhe Wu, Naročnik ime : TYarchistudio.

Seamless Blank Notranja Hiša

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.