Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranja Hiša

Seamless Blank

Notranja Hiša To je hiša, ki predstavlja edinstven življenjski slog hostesa, ki je dom grafičnega oblikovalca in podjetnika. Oblikovalec predstavlja naravne materiale za ponazoritev preferenc hostesa in ohranjanje praznih površin, s katerimi lahko napolni stvari družinskega člana. Kuhinja je središče hiše, posebej zasnovan prostorski pogled za hosteso in poskrbite, da jo lahko starši vidijo kjer koli. Hiša je opremljena z belim granitnim talnim premazom, italijanskim slikanjem mineralov, prozornim steklom in belim praškastim premazom, ki razkriva elegantne podrobnosti materialov.

Ime Projekta : Seamless Blank, Ime oblikovalcev : Tienyu Wu, Naročnik ime : TYarchistudio.

Seamless Blank Notranja Hiša

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.