Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Spletna Stran

Illusion

Spletna Stran Revija Scene 360 je zagnala Illusion leta 2008 in hitro postane njen najuspešnejši projekt z več kot 40 milijoni obiskov. Spletno mesto je namenjeno neverjetnim stvaritvam v umetnosti, oblikovanju in filmu. Od hiperrealističnih tetovaž do osupljivih pokrajinskih fotografij bo izbira objav pogosto bralcem rekla »WOW!«

Ime Projekta : Illusion, Ime oblikovalcev : Adriana de Barros, Naročnik ime : Illusion.

Illusion Spletna Stran

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.