Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stolček

Ydin

Stolček Ydin stolček lahko namestite sami, brez uporabe posebnih orodij, zahvaljujoč preprostemu sistemu zaklepanja. Štiri identična stopala so postavljena v določenem vrstnem redu in betonski sedež, ki deluje kot temeljni kamen, ohranja vse na svojem mestu. Stopala so narejena iz odpadnega lesa proizvajalca stopnic, ki ga je enostavno obdelati z uporabo tradicionalnih tehnik obdelave lesa in na koncu naoljeno. Sedež je preprosto oblikovan iz trajnega UHP betona ojačanega z vlakni. Samo 5 nesorazmernih delov, ki jih je treba pakirati ravno in pripravljeni za odpremo končnim kupcem, je še en argument trajnosti.

Ime Projekta : Ydin, Ime oblikovalcev : Franck Divay, Naročnik ime : inoow design.

Ydin Stolček

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.