Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ogrlica In Broška

I Am Hydrogen

Ogrlica In Broška Dizajn se zgleduje po neoplatonski filozofiji makrokozmosa in mikrokozmosa, pri čemer vidimo enake vzorce, reproducirane na vseh nivojih kozmosa. Ogrlica se nanaša na zlato razmerje in zaporedje vlaken z matematično zasnovo, ki posnema vzorce filotaksije, ki jih opažamo v naravi, kot jih vidimo pri sončnicah, marjeticah in različnih drugih rastlinah. Zlati torus predstavlja Vesolje, zavito v tkanino prostora-časa. "Jaz sem vodik" hkrati predstavlja model "Univerzalne konstante oblikovanja" in model samega Vesolja.

Upcycled Nakit

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Nakit Lep, jasen, upcikliran nakit, zasnovan zaradi potrebe po uporabi odpadnega materiala iz proizvodnje Lestenca Claire de Lune. Ta vrstica se je razvila v veliko število zbirk - vse, ki pripovedujejo zgodbe, vse predstavljajo zelo osebne poglede v filozofije oblikovalca. Preglednost je bistven del lastne filozofije oblikovalcev, kar odraža tudi izbira uporabljenega akrila. Poleg uporabljenega zrcalnega akrila, ki sam odseva svetlobo, je material vedno prozoren, barven ali prozoren. CD embalaža krepi koncepte zamenjave.

Prstan

The Empress

Prstan Fantastični lepotni kamen - pirop - že njegovo bistvo prinaša veličino in slovesnost. To je lepota in edinstvenost kamna identificirala podobo, ki je namenjena prihodnji dekoraciji. Oblikovati je bilo treba edinstven okvir za kamen, ki bi ga nosil v zrak. Kamen je bil potegnjen čez kovinsko držalo. Ta formula čutna strast in privlačna sila. Pomembno je bilo držati se klasičnega koncepta, ki podpira sodobno percepcijo nakita.

Broška

The Sunshine

Broška Značilnost tega nakita je, da je tu uporabljen velik kamen kompleksne oblike, ki je nastavljen na neviden (zračni) okvir. Pogled oblikovanja nakita odpira samo kamenje, ki skriva tehnologijo montaže. Sami kamen držijo dve nevsiljivi napeljavi in tanka plošča, obdana z diamanti. Ta plošča je osnova vseh broških nosilnih konstrukcij. Drži in drugi kamen. Celotna kompozicija je bila mogoča po izdelanem glavnem brusnem kamnu.

Prstan

Pollen

Prstan Vsak kos je interpretacija drobca narave. Narava postane izgovor, da lahko draguljem podarimo življenje, poigravamo se z teksturnimi lučmi in sencami. Njegov cilj je zagotoviti dragulj z interpretiranimi oblikami, kot bi jih narava oblikovala s svojo občutljivostjo in čutnostjo. Vsi kosi so ročno dodelani, da izboljšajo teksturo in posebnosti dragulja. Slog je čist, da doseže rastlinsko snov. Rezultat daje košček tako edinstven in brezčasen globoko povezan z naravo.

Prilagodljiv Nakit

Gravity

Prilagodljiv Nakit Medtem ko je v 21. stoletju uporaba sodobnih tehnologij, novih materialov ali skrajno novih oblik pogosto potrebna za inovacije, Gravity dokazuje nasprotno. Gravity je zbirka prilagodljivega nakita, ki uporablja samo navoje, zelo staro tehniko in gravitacijo, neizčrpen vir. Kolekcija je sestavljena iz velikega števila srebrnih ali zlatih elementov, z različnimi dizajni. Vsak od njih je lahko povezan z biseri ali kamni prameni in obeski. Kolekcija tako predstavlja neskončnost različnih draguljev.