Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hotelske

Marn

Hotelske Navdih za praznične prigrizke tradicionalne kulture Tainan (staro mesto na Tajvanu, polno kulturne dediščine) in jih s spreminjanjem v skupek hotelskih ugodnosti ta serija prazničnih prigrizkov, ki jih domačini vedno poznajo kot "Marn", pomeni izpolnitev v kitajski kulturi; želva v obliki riževe torte kot milo in milo za roke, mung fižol torta kot toaletne potrebščine, tang yuan sladki cmok kot krema za roke in parjena bun & amp; Tainan rjava sladkorna torta v obliki čajne garniture. Tainanska kulturna dediščina bi bila lahko razširjena po svetu, saj je hotel lepa platforma za promocijo lokalne kulture.

Laminiran Bambusov Stol

Kala

Laminiran Bambusov Stol Kala, stolček iz laminiranega bambusa z izvlečnim mehanizmom v osrednji osi. Struktura dežnika iz oljnega papirja je bila njegov navdih, laminiran bambusov trak je bil toplotno pečen in pritrjen v lesnem kalupu, ki se je upognil v obliko, kar kaže na njegovo preprostost in orientalsko očarljivost. Zanimiva je elastičnost laminirane strukture iz bambusa in izvlečni mehanizem v osrednji osi, ko bo sedel na stolčku Kala, se bo spuščal rahlo in gladko, ko pa se človek dvigne iz stolčka Kala, se bo povzpel nazaj na svoj položaj .

Igra Za Treniranje Diha

P Y Lung

Igra Za Treniranje Diha Je igrača podobna zasnova za vse starosti, tako da bodo vsi imeli koristi od rednega treninga dihanja za povečanje zmogljivosti pljuč s pihanjem žoge, da gre skozi proge z različnimi kontrolnimi točkami pri nadzoru vdiha in izdiha zraka. Skladbe so na voljo v različnih modulih, prožnih in zamenljivih. Magnetna struktura mehanizma, oblikovana v gradbeniku diha, ki omogoča prilagajanje glede na stanje dihanja.

Pohištveni Set

ChuangHua Tracery

Pohištveni Set ChuangHua Tracery je primeren za notranjo dekoracijo, poslovni prostor, hotel ali studio, katerega bistvo je navdihnilo ChuangHua, kitajski vzorec rešetk. S tehnologijo upogibanja pločevine in prevleko s prašno barvo v živo rdečkasti barvi se obarva čisto bela barva, ki je razsvetlila njen praznični videz in jih osvobodila kovinske podobe trdega, hladnega in težkega. Estetsko preprost, čist in čist v svoji strukturni obliki, ko svetloba prehaja skozi laserski vzorec za rezanje, se senca projicira na okoliško steno in tla, ki kažejo lepoto.

Izobraževalna Igračka Za Učenje

GrowForest

Izobraževalna Igračka Za Učenje Pomoč otrokom pri razumevanju ciljev trajnostnega razvoja življenja na kopnem, zaščite, ohranjanja in obnove gozdarstva. Model dreves je enak domačim lesnim vrstam tajvanske akacije, kadilske cedre, tochigija, tajvanske jelke, kamforjevega drevesa in azijske jelke. Topel dotik lesene teksture, edinstven vonj vsake drevesne vrste in nadmorska višina terena za različne drevesne vrste. Ilustrirana knjiga zgodb pomaga otrokom globoko ukoreninjenje s konceptom ohranjanja gozdov, spoznavanje razlik med tajvanskimi drevesnimi vrstami in s slikanico približa koncept ohranjanja gozdov.

Kovček Za Trajnost

Rhita

Kovček Za Trajnost Montaža in demontaža, ki sta zasnovana zaradi trajnosti. Z zasnovanim inovativnim sistemom šarnirjev je bilo zmanjšanih 70 odstotkov delov, ni bilo lepila ali zakovice za pritrditev, ni šivanja notranje obloge, ki bi ga bilo lažje popraviti, in zmanjšalo 33 odstotkov obsega tovora, sčasoma razširili kovček življenski krog. Vse dele lahko kupite individualno, za prilagajanje lastnega kovčka ali zamenjavo delov, noben kovček za vračilo v center za popravilo ni potreben, prihrani čas in zmanjša odtis ogljikovega odtisa.